Co potřebuji vědět, 

než službu objednám

.

Co přesně objednáním získávám?

V rámci dané ceny bude na vybrané doméně buď zprovozněna internetová prezentace nebo bude doména přesměrována na již existující web na jiné doméně, dle vaší volby. Na doméně lze současně zřídit a využívat také e-mailovou adresu/y. V případě volby nové prezentace bude vytvořen web na míru, a to na libovolné platformě (WordPress, Shoptet, Eshop-rychle, MioWeb, atd.)

.

Jak je to se správou webu?

Na počátku jsou provedena potřebná technická nastavení tak, aby web na vybrané doméně fungoval. Ve vámi vybrané šabloně si pak můžete nechat dotvořit i obsah webu, a to na základě předaných podkladů, i s pomocí umělé inteligence. Přístupové údaje do administrace získáváte automaticky, následná aktualizace a změny obsahu prezentace tak mohou být pouze ve vaší režii.

 .

Jakou mám garanci?

Bezproblémový provoz internetové prezentace je garantován smluvně. Protože součástí smluvních ujednání je také náhrada případné škody při výpadku, prioritou je zajištění bezchybného provozu. Garance se tedy týká provozu webhostingových služeb i aktualizace potřebných součástí (pluginů).

 .

Jak je to s úhradou služby a jejím ukončením?

Vyúčtování za využívání služeb obdržíte standardně měsíčně, lze si nicméně zvolit frekvenci placení i jinou, a to čtvrtletní nebo roční. Službu pak lze přestat využívat kdykoliv, a to bez udání důvodu, s výpovědní lhůtou 1 měsíc.